Бирд Репеллер - ласерско светло

 • Laser light

  Ласерско светло

  Ласерско светло

  Референца:

  Универзалне спецификације

  Боја ласерског зрака: зелена

  Ласерска батерија од 50мв

  Таласна дужина : 532нм

  Проширење: 10Кс

  Батерија: ЦР123Кс2 или ЦР123

  НТТФ: 5000 сати

  Мин дивергенција снопа: 0,05 мрад

  Максимална дивергенција снопа: 1,5 степени

  Тачка Л-30

  Димензије: 25,4ммКс195мм

  Тежина: 180г

  Максимални пречник улазног снопа: 30мм

  Напон: 2.6-3В

  Тачка Л-50

  Димензије: 50ммКс220мм

  Тежина: 300г

  Максимални пречник улазног снопа: 50мм

  Напон: 3.6-6В