Замка за кртице

 • Mole Trap 1003

  Замка за кртице 1003

  Замка за кртице 1003

  Референца:

  Артикал: 1003
  Величина: 21 × 8,5 × 8,5 цм
  Тежина: 400г
  Боја: сребрна
  Материјал: метал
  Паковање: 50ком / ЦТН; 51к25к41цм
  ГВ: 21,4 кг
  Циљ: кртица и модел гопхер
  Погодно: фарма

 • Mole Trap 1006

  Замка за кртице 1006

  Замка за кртице 1006

  Референца:

  Артикал: 1006
  Величина: 21 × 11,5к14цм
  Тежина: 289,6г
  Боја: сребрна
  Материјал: метал
  Паковање: 40ком / ЦТН; 46к37к26цм
  ГВ: 13,3 кг
  Циљ: кртица и модел гопхер
  Погодно: фарма

 • Mole Trap 1005

  Замка за кртице 1005

  Замка за кртице 1005

  Референца:

  Артикал: 1005
  Величина: 20,5к12к10,5цм
  Тежина: 256,3г
  Боја: сребрна
  Материјал: метал
  Паковање: 40ком / ЦТН; 46к37к26цм
  ГВ: 15,8 кг
  Циљ: кртица и модел гопхер
  Погодно: фарма

 • Mole Trap 1011

  Замка за кртице 1011

  Замка за кртице 1011

   Референца:

   Артикал: 1011
   Величина: 21 × 15,5к6цм
   Тежина: 974,4г
   Боја: сребрна
   Материјал: метал         
   Паковање: 10ком / ЦТН; 39к24к16цм
   Циљ: кртица и модел гопхер
   Погодно: фарма

 • Mole Trap 1002

  Замка за кртице 1002

  Замка за кртице 1002

   Референца:

   Артикал: 1002
   Величина: 19,5к8к10цм
   Тежина: 166,8г
   Боја: сребрна
   Материјал: метал         
   Паковање: 144ком / ЦТН; 87,5к42к47цм
   ГВ: 31кг
   Циљ: кртица и модел гопхер
   Погодно: фарма

 • Mole Trap 1010

  Замка за кртице 1010

  Замка за кртице 1010

   Референца:

   Артикал: 1010
   Величина: 27 × 24,5к29цм
   Тежина: 1180г
   Боја: сребрна
   Материјал: метал         
   Паковање: 12ком / ЦТН; 62к33к47цм
   Циљ: кртица и модел гопхер
   Погодно: фарма

 • Mole Trap 1004

  Замка за кртице 1004

  Замка за кртице 1004

   Референца:

   Артикал: 1004
   Величина: 13,5 × 11,5к6цм
   Тежина: 142,3г
   Боја: сребрна
   Материјал: метал         
   Паковање: 72ком / ЦТН; 36к32к35цм
   ГВ: 17,8 кг
   Циљ: кртица и модел гопхер
   Погодно: фарма

 • Mole Trap 1001

  Замка за кртице 1001

  Замка за кртице 1001

   Референца:

   Артикал: 1001
   Величина: 15,5 × 7,5 × 9,5 цм
   Тежина: 142,3г
   Боја: сребрна
   Материјал: метал         
   Паковање; 144ком / ЦТН; 86 × 66,5к47цм
   ГВ: 35кг
   Циљ: кртица и модел гопхер
   Погодно: фарма